Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Blog

 • Plankgas met de Ben Niet Bang Express
  Afgelopen weekend was de promotietour van Ben Niet Bang in volle gang. Op vrijdag 21 januari kwam het kinderboek uit en zijn we begonnen aan de reis door Nederland, om (te proberen om) alle boeken te bezorgen bij de donateurs. Wat een geweldige reacties hebben we mogen ontvangen. De gastvrijheid was hartverwarmend en de blijeMeer lezen over “Plankgas met de Ben Niet Bang Express”
 • 3… 2… 1… Go! Ben Niet Bang is vanaf nú verkrijgbaar!
  PERSBERICHT Hinke Hoeksma presenteert kinderboek Ben Niet Bang ‘Enkele jaren ná het schrijven van Ben Niet Bang werd bij mij een angststoornis ontdekt.’ GRONINGEN | Vandaag, vrijdag 21 januari 2022, verschijnt het debuut kinderboek Ben Niet Bang van Hinke Hoeksma (Groningen). Met illustraties van Charlotte van der Veen (Hengelo). Ben Niet Bang vertelt het verhaalMeer lezen over “3… 2… 1… Go! Ben Niet Bang is vanaf nú verkrijgbaar!”
 • Wíj brengen het boek uit!
  Hallo allemaal, In goed overleg met BoekXpress, onderdeel van Boekscout Uitgeverij, brengen wij binnenkort het kinderboek Ben Niet Bang uit in eigen beheer. Het oorspronkelijke plan was al om het boek in eigen beheer uit te geven, maar toen in maart 2020 één van de medewerkers van BoekXpress ons tipte het manuscript ook eens aanMeer lezen over “Wíj brengen het boek uit!”
 • Het is bijna zover!
  Hallo allemaal, Het is een tijdje stil geweest, maar achter de schermen werd hard, harder, op z’n hardst gewerkt. En jullie geduld wordt beloond, want het is bijna zover! Het boek is af, de illustraties zijn af, waar wachten we nog op?  Het manuscript is in september naar de (eerste potentiële) uitgever* gegaan en na eenMeer lezen over “Het is bijna zover!”
 • Dit is de omslag
  Wij zijn trots te mogen delen: de omslag van het kinderboek Ben Niet Bang. Weken, máánden hebben we gezwoegd, gezweet en getekend, kleuren aangepast, bestanden heen en weer gemaild en de illustratie voorzien van grafische aspecten. We zijn trots en zeer tevreden over het eindresultaat en kunnen niet wáchten het boek, gedrukt en wel, bijMeer lezen over “Dit is de omslag”
Advertentie
%d bloggers liken dit: