Blog

 • Wíj brengen het boek uit!
  Hallo allemaal, In goed overleg met BoekXpress, onderdeel van Boekscout Uitgeverij, brengen wij binnenkort het kinderboek Ben Niet Bang uit in eigen beheer. Het oorspronkelijke plan was al om het boek in eigen beheer uit te geven, maar toen in maart 2020 één van de medewerkers van BoekXpress ons tipte het manuscript ook eens aanMeer lezen over “Wíj brengen het boek uit!”
 • Het is bijna zover!
  Hallo allemaal, Het is een tijdje stil geweest, maar achter de schermen werd hard, harder, op z’n hardst gewerkt. En jullie geduld wordt beloond, want het is bijna zover! Het boek is af, de illustraties zijn af, waar wachten we nog op?  Het manuscript is in september naar de (eerste potentiële) uitgever* gegaan en na eenMeer lezen over “Het is bijna zover!”
 • Dit is de omslag
  Wij zijn trots te mogen delen: de omslag van het kinderboek Ben Niet Bang. Weken, máánden hebben we gezwoegd, gezweet en getekend, kleuren aangepast, bestanden heen en weer gemaild en de illustratie voorzien van grafische aspecten. We zijn trots en zeer tevreden over het eindresultaat en kunnen niet wáchten het boek, gedrukt en wel, bijMeer lezen over “Dit is de omslag”
 • Hoera! Onze crowdfunding is geslaagd!
  Wat een ongelofelijk avontuur! Met een verrassende en overweldigende eind-boost, mede dankzij Caspar en NPO Radio 2, hebben we €8295,- opgehaald. Dat is 110% van het streefbedrag van 7500 euro. Ik kan het bijna niet geloven. Maar, Nederland en landen van ver daarbuiten geloven in Ben Niet Bang. En wij ook! Aan alle donateurs: dankjewelMeer lezen over “Hoera! Onze crowdfunding is geslaagd!”
 • Ben Niet Bang op de radio
  Vandaag hebben we de dag opgestart met een wel heel lieve oproep van Caspar Van Bommel, die zo meeleeft met ons mooie project dat hij NPO Radio 2 heeft benaderd. Hij is dankzij een appje in de uitzending van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte terechtgekomen, in het programma “Jan-Willem Start Op” enMeer lezen over “Ben Niet Bang op de radio”
Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: