Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Plankgas met de Ben Niet Bang Express

Afgelopen weekend was de promotietour van Ben Niet Bang in volle gang. Op vrijdag 21 januari kwam het kinderboek uit en zijn we begonnen aan de reis door Nederland, om (te proberen om) alle boeken te bezorgen bij de donateurs.

Wat een geweldige reacties hebben we mogen ontvangen. De gastvrijheid was hartverwarmend en de blije gezichtjes onbetaalbaar.
We hebben de boeken en toebehoren coronaproof met ons mandje (MAND!) bezorgd. En we kwamen koekjes brengen. 🍪 We kregen zelfs wat lekkers ervoor terug. Van cappuccino to go tot zelfgemaakte chocolade en Maastrichtse koekjes. Wat een verwennerij!

Nog geen boek ontvangen?
Helaas is het niet gelukt alle boeken persoonlijk bij de donateurs te bezorgen. In de categorie: “Het oog was groter dan de maag”, bleek het niet geheel realistisch om alle boeken in 3 dagen te bezorgen. Hoe graag we ook zouden willen, want voor de reacties van de donateurs zouden we het liefst elke dag op pad gaan.
De boeken zijn deze week (week 4) opgestuurd via de post.

We wensen iedereen heel veel leesplezier en nogmaals veel dank voor de donatie en het mede mogelijk maken van het boek via Voordekunst.

Het boek is nu verkrijgbaar via de webwinkel van Boekscout en bol.com

Advertentie

Gepubliceerd door hinkehoeksma

Theatermaker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: