Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het is bijna zover!

Hallo allemaal,

Het is een tijdje stil geweest, maar achter de schermen werd hard, harder, op z’n hardst gewerkt. En jullie geduld wordt beloond, want het is bijna zover! Het boek is af, de illustraties zijn af, waar wachten we nog op? 

Het manuscript is in september naar de (eerste potentiële) uitgever* gegaan en na een week of zes ontvingen we van déze uitgever een lóvende beoordeling en een paar puntjes van opbouwende kritiek. We werken nu nog hard aan de laatste puntjes op de i en zetten de zaken op orde voor een spectaculaire uitgave.

De illustraties zien er stuk voor stuk prachtig uit. We kunnen ons enthousiasme bijna niet bedwingen, daarom geven we jullie alvast een tipje van de sluier. Dit is één van de vele mooie illustraties, door Charlotte van der Veen.

Eén kleine, maar niet onbelangrijke mededeling is dat we waarschijnlijk nét niet ons verwachte uitgavemoment gaan behalen. 😦
Dit heeft onder meer te maken met de productionele periode die meer tijd in beslag neemt dan verwacht. Dat vinden wij natuurlijk heel erg jammer, maar wees niet getreurd. We hopen dat jullie ook in 2022 net zo veel gaan genieten van het boek. En in de jaren erna, natuurlijk. 

We maken de officiële releasedatum zo spoedig mogelijk bekend.

We kunnen niet wáchten om het boek met jullie te delen.

Lieve groetjes,
Hinke en Charlotte

*Totdat het contract is ondertekend, houden we de naam van de uitgeverij (of het self-publishing platform) nog even geheim.

Advertentie

Gepubliceerd door hinkehoeksma

Theatermaker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: